Tietoa
seurasta

Seuralla on vuokrattuna Korppoon Norrskatassa kaksi saaritukikohtaa, joissa kesän aikana järjestetään erilaisia yhteisiä tilaisuuksia.

Raision Veneseura

Jo

Vuotta

Yli

Jäsentä

Yli

Venettä

Käytössä

Saaritukikohtaa

Tukikohdat

Raision Veneseuralla on vuokrattuna Korppoon Norrskatassa kaksi saaritukikohtaa, joissa kesän aikana järjestetään erilaisia yhteisiä tilaisuuksia. Tukikohdissa on myös mökit ja saunat, joihin polttopuut tehdään talkoilla. Saaritukikohdissa on lisäksi laiturit, kaivot, grillipaikat, puuseet ja generaattorit syksyn pimeitä iltoja varten. Molempien edellä mainittujen saarialueiden palvelut ovat jäsenien vapaassa käytössä.

Virutholm

N 60 16,5° E 21 41,5°
Alue on kooltaan n. 10 ha

Saarien varustusta

• kerhorakennus • takka • sauna • puuvaja • verkkovaja • 2 ulkohuusia • 2 venelaituria • n. 50 venepaikkaa Virutissa ja 25 Hirsiluodossa • uimalaituri • grillauspaikka • porakaivo

Raision veneseuran jäsenyydestä kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan tukikohtiimme. Ota rohkeasti yhteyttä saari-isäntäämme.

Saari-isäntä

Håkan Hermansson